Site Adresi: Erkek Ayakkabı Satış Sitesi
Site İçerik: Alışveriş
Site Açılış Tarihi: 2011
Site Hakkında Tanıtım:
Ayakkabıcılık gerçekten zor bir iş. Bu işi yapan tanıdıklarım var ve yıllardır bu işi yaparken karşılaştıkları sorunları ben de biliyorum. Gerçekten dikkat, özen, tecrübe ve ilgi isteyen bir iş alanı. Ustalık olmadan ayakkabıcılık işi yapmak hiç de kolay değil. Hele erkek ayakkabı deyince akan sular duruyor! Ayakkabı konusunda gerçekten internette de işini bilen firmaların yer aldığını öğrenmek sizi mutlu edecek.
Nevzat Onay markasının http://www.nevzatonay.com.tr/ adresinden yapacağınız ayakkabı seçiminden siparişin temini aşamasına kadar dört dörtlük bir hizmet veriyorlar ve bunu yaparken de tevazularını korumayı çok iyi beceriyorlar. Bu açıdan kendilerine kesinlikle bir teşekkür borçlu olduğumu belirtmem gerekiyor.
Yeni konu Açamazsınız Yeni konu açabilirsiniz. Konuya cevap yazabilirsiniz. Konu kapalı konuya cevap yazamazsınız. (M) Moderatör (A) Admin (SA) Son Admin
YASAL UYARI !!!
Web Sayfamızdan indirmiş olduğunuz film, dizi, belgesel ve diğer videolar tamamen tanıtım amaçlıdır. Her yapımcı şirket tarafından kendi isimleriyle tescillidir. Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır. Bu dosyaları bilgisayarınızda 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır. Filmler tanıtım amaçlı olduğundan yapımcı veya ona bağlı yayıncı şirketinin isteği doğrultusunda bize bilgi verilmesi halinde, isteği üzerine indirme linkleri kaldırılır. Bu kuralı ihlal eden internet kullanıcıları bu siteyi kullanamazlar. Kullanmalarından doğacak tüm sorunlardan ve kanun ihlallerinden Web sitemiz sorumlu tutulamaz. Lütfen bu materyallerin lisanslarını ve albümlerini satın alınız. Yasal çerçeve içerisinde kullanmaya özen gösteriniz. Bunun dışındaki hiç bir kullanım tarzı web sayfasımız tarafından hiç bir şekilde desteklenmemektedir.